15 ноември 2011 г.

10 ноември - клетвата


На 10 ноември 2011 г. положих подписа си под клетвата на новоизбраните кметове в община Бяла Слатина. Встъпих в длъжност, която знам, че ще ми донесе от всичко по много - много  ядове, болка, неприятности, мъка, но и радост, усмивки, активна работа, споделени успехи и заслужено удовлетворение.

Дано през следващите четири години Бог да бди над мислите и делата ми, за да мога да оправдая доверието на хората, които ме подкрепиха.


12 коментара:

Eмил Делин каза...

Ще успееш, ако ангажираш максимален брой активисти и съмишленици от най-близкото си обкръжение, ако съумееш да създадеш стабилно лоби в общината и ако целево ,упорито и ефективно използваш връзките и контактите, които имаш на всички нива. Кураж и успех!

Пламен Сивов каза...

Честито. Сигурен съм в едно - че ще дадеш всичко от себе си. Останалото се дава отгоре. Успех на новото поприще.

Иван Кърчев каза...

Нека Господ ти бъде пастир... :)

Sylvia Nikolova каза...

Светланка, ще успееш!
Бог ще ти помогне

Sylvia Nikolova каза...

Светланка, ще успееш!
За трудностите, ще ги преодолееш с подкрепата на приятели и на Бога
Успех!

ранни записвания Дидим каза...

успешен мандат ти пожелавама за Бяла Слатина да съживее

Венеция каза...

продължавайте да постирате и да споделяте тук с всички нас, в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

Анонимен каза...

А аз чак сега разбирам! Честито, Светлана! Пожелавам ти успех, и съм сигурна, че ще го имаш. Първо, защото ще работиш със сърце и душа. И втори, защото си ИЗБРАНА, а не назначена. Хората знаят кого избират! Браво на бърдарчани!

Анонимен каза...

...И не съм "анонимен", а съм Райна Манджукова, само че не знам защо не успях да го изпратя с име :))))

почивка тунис каза...

Приеми и моите поздравления за новият пост.Дано да останеш доволна и най-вече хората да са доволни от своят избор . Работата ти никак няма да е лесна, ще изхабиш доста нерви имайки предвид в какво състояние с нещата, но съм сигурна че ще устоиш. Прави това, за което мислиш, че е редно. Не обръщай внимание на слуховете и всичко ще е на ред.Сигурна със, че ще се отдадеш изцяло на работата си.Много професионални успехи и без нервна работа ти желая.

хартия за принтер каза...

Първо честито за новият ти пост.Малко са хората, които със самото си встъпване знаят какво ще ги очаква и така да се настроят.Като всяко неща разбира се ,че ще има доволни и недоволни, това е съвсем нормално. Важното е да си гледаш твоята работа.Да следиш дали се изпълнява всичко, което пожелаеш да направиш за вече своята община. Желая ти много успехи и след тези четири години да изкараш още четири. Да си доволна и удовлетворена от действията си.

евтини парфюми каза...

Много красива снимка.Вижда се с каква надежда подписваш и заемаш този важен пост.Важен не само за теб, но и за хората , за които ще отговаряш.Вярвам, че ще правиш нещата и ще мислиш преди всичко за другите а не за собствените си облаги.Щом толкова хора са те подкрепили има за какво!Не бива да се обръщат внимание на слухове и глупости, винаги главата горе.Желая ти един успеше мандат и тези години да ги запомниш само с хубавите неща, които ще постигнеш.Блогът е интересен и има важни новини.