18 август 2008 г.

„Искаме още!!!”

Трудно си тръгнаха децата от читалището в края на първата им среща с каките и батковците, които с такова старание и любов работеха с малките палавници, че аплодисментите бяха напълно заслужени.

Двадесет деца имаше първия ден, а за следващите, както показва опита в Бешенов, бройката ще расте с всеки изминат ден. От две до 20 години – всички се забавляваха страхотно, защото детското у всички през тези два часа преодоля различията в годините.

Младежите бяха се подготвили перфектно, за да се справят с предизвикателствата от срещата с малчуганите, затова и неприятни изненади нямаше – всяка минута бе наситена с нещо ново, интересно и забавно.

Младежите от танцовия състав и Койчо Димов бяха заедно днес, за да започнат тази хубава инициатива, а от другото лято тези кампуси ще бъдат на разменни начала между Бърдарски геран и Стар Бешенов. Младежите ще обменят опит в работата с децата в енориите, за да им помагат да се приобщят както към читалищната дейност, така и към Църквата.

Ето снимките от първия ден. Моля ви, сваляйте си тези, които искате, защото като мине време и трия част от тях, тъй като вече ми се препълва лимита в Picasa Web Albums.


2 коментара:

Анонимен каза...

Bravo,gordq se sas vas,,mnogo sam radosna da 4eta 4e naistina ne6to e ustanalo v vas..kakto i na nas sestrata Katy ni e kazala, taka i az (ot stranata na vsi4kite) vi kazvam na vas..prodaljavaite,vija mozit..!

Анонимен каза...

Zdravejte prijateli!

Sam bil sigurin ci i vija za kreniti idnas kampus u Bardare ama ne taje barz, mlogu se radvam ci vec sti zapocnal rabotata ama nidet da zabravit za CARKVATA zastotu sam taj za moziti da karet nadaja,Muleti Boga,pejti pesmite det sti gji naucili u Bisnov u Carkvata i tugaz za vidit ci rabotata za varvi jos po dubre!
CEKAM DA VIDA SNIMKI OT LITURGIJATA!


POKANA:Mladite ud Star Bisnov za krenat pesa na Manastire Marija Radna,sas tazi prelega kanimi mladite ot Bardare da dodat sas namu za tri dene molitva i pukora!
Krenvanjetu i u cetvartak 4 sept.ud
Star Bisnov i za prestignimi u Ragjne u Sabuta 6 sept.Himam da varvimi 140km! VU CEKAM!!!!