9 февруари 2008 г.

Покана за концерт

Репетициите в читалище „Съединение 1923” показват все по-добри резултати. Хората се увеличават, качеството се повишава, а ентусиазмът вече е като пред концерт. Днес репетираха от 14 до 17,30 ч. и на никого не му се тръгваше, макар здрачът вече да настъпваше.
Припомняха си още нови песни, наблегна се на разучаването на втория глас, подреждаше се програмата, сформира се дует, трио, квартет – все с цел да има най-разнообразни изпълнения и да се зарадват зрителите. А за доброто настроение ще разкажат снимките.

От следващата събота се качват на сцена, защото и днес не ги свърташе на едно място. :-)))

Каним Ви на 1 март 2008 г. от 18 ч. на голям концерт по случай Деня на самодееца. След това всяка събота сме на концерт из селата в нашата община Бяла Слатина. Като ги пообикалим – тръгваме из страната и чужбина (вече имаме договорени ангажименти).
В програмата - освен състава, който виждате на тези снимки, ще се представят и най-малките самодейци, децата от Детския дом и ...една изненада, но нея ще я запазим в тайна засега....


4 коментара:

Анонимен каза...

Ансамбал "Палукенка" е прекрасен много съм радостна, че на всяка следваща репетиция сме все по- добри и по-добри, мого съм радстна че сам част от него

Falmis каза...

Поля,

Ама дали не трябва да измислим друго име, че колегите от ансамбъла в Бешенов може да се сърдят?

Falmis каза...

Нали им копираме името..

Анонимен каза...

ni se sardim ci sti se krastel "Palucenka", tuj zlamenuva ci ansabala "Palucenka" stanva po gulem.. i pravet hubeve repetici pa ga se sretim na praznika na Ivanovo, za se nadigravam:)

Pali