9 май 2008 г.

Най-после Дружеството ни си има свое място в интернет

Новината наистина е голяма, особено след като я чакаме от месеци. Всеки, които желае да участва във виртуалната общност на банатските българи, може да се присъедини към нас на адрес http://www.falmis.org/

Това е сайтът на Дружеството на банатските българи в България, но всички са добре дошли. Ще се радваме да сме заедно на това място, където ще можем да обменяме новини, размисли, съобщения, всичко, което е свързано с общността ни, разпръсната по цял свят.

Когато приканих членовете на Дружеството да платят членския си внос, очаквах всичко, включително и това някой да не е чул или разбрал. Не очаквах директен отказ, но и това се случи, като вината бе отново размита с обвинения към другите, които не искали да дават пари, за да ходим ние по екскурзии.

Уважаеми дами и господа, никой не ходи никъде с тия пари, които събрахме само няколко човека и то благодарение на новоприсъединилите се членове, а не на по-голямата част от основателите.

Изказвам сърдечната си благодарност към Александър Живков, който изработи абсолютно безплатно сайта и продължава да работи за неговото усъвършенстване и поддръжка.

Скъпи банатски българи и всички Вие, които се интересувате от тази малка общност, заповядайте в неголемия засега свят на http://www.falmis.org/!

Разширяването на границите му зависи и от Вас!

Няма коментари: