29 октомври 2007 г.

Спечелихме изборите!

Тези дни за пръв път в живота си видях село Бърдарски геран така сплотено и с едно единствено желание - да преодолее застоя, да се спре умирането, да се даде път на младите и работещи хора, за да оцелее селото и всички ние. Селото беше разбунено като кошер и тръпнещо като пред буря.
Днешният ден е преломен за всички ни. Може да се каже, че едва сега в нашето село окончателно си отиде всичко онова, за което по учебниците пишат, че уж си било отишло с идването на 10 ноември 1989 г.
Новият кмет на Бърдарски геран се казва Цветомила Спасова, родена на 08.02.1967 г., завършила великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" със степен бакалавър, специалност "История и география" и ЮЗУ "Неофит Рилски", гр. Благоевград, със степен магистър, специалност Финанси.
Била е учител в училището ни цели 12 години.
Да се надяваме, че както всички се обединихме сега, за да спечели младостта, знанието, интелигентността и желанието за работа, така и през идващите четири години ще останем всички заедно, защото само от нас зависи да има "утре" за село Бърдарски геран, да има банатски българи, помнещи историята си и гордо отстояващи бъдещето си.

Повече за данните от изборния ден можете да намерите тук

3 коментара:

Анонимен каза...

браво на нас младите хора от бърдарски геран

Falmis каза...

И защо си ананомен? Мисля, че е време да излезем открито с лицата и имената си, за да отстояваме правото на истината да съществува. Докато се криеш, никой няма да те припознае като "нас, младите хора от Бърдарски геран.

Димитър Лъжов каза...

Браво на умните хора от Бърдарски геран! Комунизмът си отива понякога трудно, но все пак си отива...