29 октомври 2007 г.

Спечелихме изборите!

Тези дни за пръв път в живота си видях село Бърдарски геран така сплотено и с едно единствено желание - да преодолее застоя, да се спре умирането, да се даде път на младите и работещи хора, за да оцелее селото и всички ние. Селото беше разбунено като кошер и тръпнещо като пред буря.
Днешният ден е преломен за всички ни. Може да се каже, че едва сега в нашето село окончателно си отиде всичко онова, за което по учебниците пишат, че уж си било отишло с идването на 10 ноември 1989 г.
Новият кмет на Бърдарски геран се казва Цветомила Спасова, родена на 08.02.1967 г., завършила великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" със степен бакалавър, специалност "История и география" и ЮЗУ "Неофит Рилски", гр. Благоевград, със степен магистър, специалност Финанси.
Била е учител в училището ни цели 12 години.
Да се надяваме, че както всички се обединихме сега, за да спечели младостта, знанието, интелигентността и желанието за работа, така и през идващите четири години ще останем всички заедно, защото само от нас зависи да има "утре" за село Бърдарски геран, да има банатски българи, помнещи историята си и гордо отстояващи бъдещето си.

Повече за данните от изборния ден можете да намерите тук
Публикуване на коментар