5 януари 2008 г.

За коментарите

Отдавна се каня да пиша малко за коментарите в този блог, но досега все беше след някоя злостна забележка по мой адрес. Последната седмица, обаче, доказа, че този блог се превръща в едно живо място, където се срещат различни хора и, при добро желание, можем да променим много - първо самите себе си, после отношенията ни с хората около нас, а после като естествена последица ще дойде и промяната в света, в който живеем.
Искам да Ви кажа да следите коментарите на старите публикации тук. Оказва се, че много хора четат по различно време и пускат коментари по стари публикации, но със сигурност се надяват тези коментари да бъдат видени от всички и да предизвикат някакъв размисъл.
Един пример е материалът "Празнично настроение в Бърдаре - III част" (вижте тук), както и другите от този период - имат по 5-6 коментара, някои от които дойдоха дори днес.
Благодаря на всички за активността, с която следите писаното тук, и се радвам, че този сайт най-после започва да изпълнява ролята си - да бъде място за срещи на всички банатски българи и на всички, които се интересуват от проблемите им.

Няма коментари: